Mat-tech Development & Testing is gespecialiseerd in het ontwikkelen, optimaliseren en toepassen van alle denkbare soldeertechnieken. Of het nu gaat om fluxloos zacht solderen, loodvrij solderen, inductief solderen of hoog temperatuur solderen: wij beschikken over hoogwaardige specialistische kennis. We zijn ervan overtuigd dat een goed uitgewerkt ontwikkelproces leidt tot aanzienlijke kostenreductie gedurende de hele levenscyclus van een product. Daarom is het van belang om ook op het gebied van verbindingen al in het ontwikkelstadium te onderzoeken of er optimalisaties mogelijk zijn. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden om onderzoek te doen naar betrouwbaarheidstrajecten en naar oorzaken van eventuele uitval.


Persbericht: MBO & Groei Fonds participeert in Mat-Tech B.V.

Mat-Tech | Electronica

Elektronica

Onderzoek en ontwikkeling van soldeerverbindingen in elektronica. Het ontwikkelen van alternatief loodvrij en/of fluxloos soldeermateriaal met een lagere smelttemperatuur voor elektronicatoepassingen.


Mat-Tech | engineering

Engineering

Onderzoek en ontwikkeling van soldeerverbindingen in engineeringproducten. Het verbeteren van een bestaand product, het verminderen van de uitval of bijvoorbeeld het vergroten van de trekkracht. Wij hebben volop ervaring met verbindingen bestaande uit titaan, aluminium, rvs, koper enzovoorts.